Loes van Delft. A solo exhibition.

Exhibition opening: Saturday, May 25,  from 5 – 8 pm.
Exhibition until:        Sunday, July 7

 Loes van Delft, invitation.

Loes van Delft, invitation.

click here for more Loes van DelftOp zaterdag 25 mei begint de solo expositie van Loes van Delft. Hier alvast een voorproefje….
klik hier voor meer Loes van Delft

Loes van Delft, invitation.
Loes van Delft, invitation.

[nggallery id=85]Loes van Delft is een jonge beeldend kunstenaar (1991), die afgelopen jaar afstudeerde aan de Sint Lucas Art Academy. Haar schilderijen bundelen een onschuldige eigenzinnigheid met een brutaal cartoon gevoel. Vervagende grenzen tussen beeldende penseelstreken en commercie. De personages zijn vertederend, charmant en ongelooflijk levendig.
In de Oude Kerk in Amsterdam ontving Loes afgelopen december de ‘Global Art Award 2012’.
Met Ben Saunders maakte ze een schilderij voor de veiling van Serious Request, ‘Let’s hear it for the babies’.

Loes van Delft heeft samen met Lars van der Werf een prachtig prentenboek gemaakt, genaamd ‘Rick en Roos’. De kleurrijke tekeningen weerspiegelen Loes’ typische stijl en zijn allemaal een kunstwerk op zich. ‘Rick en Roos’ is vanaf 31 mei officieel verkrijgbaar, maar tijdens de opening van de expositie zijn er al een aantal gesigneerde exemplaren beschikbaar voor exclusieve verkoop!  Binnenkort vindt ook boekpresentatie plaats van ‘Rick en Roos’ in de GO Gallery.

Eerder exposeerde Loes o.a. in de Amsterdamse Supperclub en in Canvas op de 7de, waar haar duidelijk herkenbare werk een goed onthaal kreeg.
Voor deze expositie in GO Gallery maken de karakters die Loes schildert een reis langs verschillende ambachten. Dit resulteerde in een collectie van 15 nieuwe doeken die te zien zijn op de tentoonstelling die loopt van 25 mei t/m 7 juli 2013
Expositieopening:                          zaterdag 25 mei, van 17:00 – 20:00 uur
Einde expositie:                              zondag 7 juli
[nggallery id=85]